Dominantys asmenys: Tycho

Paskelbtas Investigate Prime puslapyje 2018-11-05. Tiesioginė nuoroda: https://ingress.com/tycho/. Vertimas:

Dominantys asmenys: Tycho

Per ateinančias savaites jūs pažinsite mane geriau. Sužinosite, kad esu užsispyręs ir turiu prieigą prie informacijos. Daug informacijos.

Kol kas, išnaudokite tai savo pranašumui. Štai daugiau duomenų apie Tycho – telepatiškąjį komiksų dailininką.

Paveikslėlyje matome dalį komandinėje eilutėje paleistos programos išvesties. Dalis teksto paryškinta kita spalva. Komandinės eilutės aplinka panaši į bash. Paleista programa „omnivore“ su parametrais „–probe ‘TYCHO’ -all“.

Teksto vertimas (paryškinimai pakeisti pajuodintu šriftu):


SLAPYVARDIS: TYCHO

TIKRAS VARDAS NEŽINOMAS

STATUSAS: SULAIKYTI

Tycho nebūtinai yra vienas asmuo – šis vardas gali reikšti grupę asmenų, kurie visi tiki, kad jie yra „Tycho“.

Tycho mūsų dėmesį patraukė serija „meninių interpretacijų“ apie įslaptintus įvykius ir vietas. Kiekviename iš šių kūrinių Tycho pademonstravo puikų susipažinimą su informacija, kuri nebuvo išviešinta pagal Informacijos laisvės įstatymą ar kitu pagrindu.

Pradžioje tai buvo palaikyta informacijos nutekinimu. Tačiau nuoseklus operacinio saugumo patikrinimas padarė išvadą, kad nutekinimo nebuvo ir jokio neteisėto informacijos atskleidimo neįvyko.

EZEKIELIS KALVINAS iš NIA iškėlė prielaidą, kad TYCHO galbūt pasiekia vizijos iš kitų matavimų. Mėgėjiškais terminais, jis yra telepatas. Ši darbinė teorija išlieka labai jau marginali, tačiau KALVINAS tikina, kad rado faktinį šios teorijos pagrindimą ankstesniame NIA projekte (WHYDAH). Kol kas neiškelta jokių alternatyvių teorijų, kurios paaiškintų Tycho pavojingai gerą supratimą apie ypač klasifikuotus ir apribotus duomenis.

Buvo aptikta daug kūrinių, priskiriamų Tycho, jie skiriasi stiliumi bei tuo, kaip vaizduojami svarbiausi veikėjai ir vietos, kas palaiko teoriją, kad po tuo pačiu pseudonimu slepiasi keletas žmonių.

Toliau pateikiamas sąrašas kūrinių, priskiriamų Tycho:

  1. Kino filmo, kuris taip ir negavo finansavimo, parengiamasis maketas (kadruotės), vaizduojantis įslaptintus XM konstrukto, vadinamo „energijos kubu“, bandymus – „Apreiškimo naktį“.
  2. Grafinis romanas „Ingress: pradžia“, kurio kai kurios dalys primena NIA idėjų kalvės „Niantic projektas“ istoriją.
  3. Plakatų serija, kai kurie iš jų aprašinėti paslaptingomis žinutėmis, kuriuose vaizduojamos svarbiausios vietos ir, kartais, žinomi įvykiai, susiję su Niantic projektu ir NIA. Kai kurie iš paveikslų vaizduoja įvykius ir vietas, kurie neturi žinomų sąsajų, kas palaiko KALVINO teoriją, kad galbūt Tycho mato praeitį, dabartį ir ateitį vienu metu.

Mažai tikėtina, kad šis sąrašas yra pilnas.

SUSIJUSI INFORMACIJA:

<paveikslėlio pabaiga>


 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *