Ką iš tiesų sustabdė dr. Kerė Kempbel?

Šiandien paskelbta video medžiaga iš Linco nušviečia ryškiausias šeštadienio anomalijos akimirkas. JoJo Stratton pateikia įrašo analizę po kadrą.

Įdomu, kad kai kuriuose kadruose, kaip ir analogiškoje medžiagoje iš Saporo, išryškėja Ados simbolis. Ar tai reiškia, kad, nepaisant to, kad iš Ados nieko negirdėjome pastarąjį pusmetį, ji vis dar stebi įvykius? O gal būtent ji parengė šį įrašą?

Kad ir kas surinko šią medžiagą, tas asmuo ar asmenys turi įspūdingus sekimo ir stebėjimo įrankius. Paviešinta dalis K. Kempbel telefoninio pokalbio su dr. Oliveriu Linton-Vulfu, kuriame girdime ją griežtai perspėjančią kolegą dėl jo neatsakingų tyrimų:

O ateityje tu nori būti tuo herojumi, pas kurį pagalbos bėgs kiekvienas panikos apimtas žmogus, bet žinai ką? Jei sudeginsi pasaulį, neliks, kas galėtų tave garbinti!

Įdomu, kad Kerė pamini, jog Oliveris „rimtai nežiūri į glifus“.

Įrašo pabaigoje matome nerimą keliančius kadrus, kuriuose K. Kempbel suklumpa apsupta neidentifikuotos baltos medžiagos dalelių, ir karštligiškai markeriu ryškina glifus ant savo rankos. Ar gali būti, kad tai kaip tik tas momentas, kai per analogišką įvykį 2013 m. Cassandra anomalijose žuvo „mūsų“ Kerė Kempbel?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *