Daugiau įdomių minčių iš pokalbio su F.Dilu

Pirmadienio pokalbyje F. Dilas pasidalino dar keliomis įdomiomis teorijomis ir nuogirdomis:

  1. Panašu, kad dr. O. Linton-Vulfas buvo nuvykęs į Varšuvą (liepos 28 d., per pirmąją Cassandra Prime anomalijų dalį) su tikslu kuo anksčiau pradėti tyrimus, kuriuos jo pirmtakas atliko Vroclave. Taigi, Prime visatoje Tecthulhu įrenginius galime pamatyti anksčiau, negu jie pasirodė pas mus.
  2. F. Dilas tikisi, kad dr. Raitas įgaus antrąjį kvėpavimą dabar, kai sąveikaujame su Prime visata. Jis teigia, kad dr. Raitas jam pasirodė daug nuoseklesnis, nei kada nors anksčiau. F. Dilas mano, kad daktaras buvo įsitraukęs ankstyvuosius dr. E. Kalvino dalyvavimo per nuotolį eksperimentuose (angl. remote participation eksperiment, RPE), ir vieno iš jų eigoje dr. Raito protas buvo išskaidytas tarp keleto paralelinių visatų. Taip pat, gali būti, kad dr. Raitas yra ne iš mūsų visatos, jis čia tik užstrigo.
  3. F. Dilas taip pat įtaria, kad rašytoja Felicija Haira-Ly irgi yra iš kitos visatos. Savo knygose ji aprašė įvykius, kuriuos matė kitur, ir tik vėliau jie atsikartojo mūsų visatoje. Tuo tarpu dailininkas Tycho, panašu, mato įvykius, kurie yra vienodi visose paralelinėse visatose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *