2018 m. 38 savaitės apžvalga

Šią savaitę toliau gilinomės į medžiagą, surinktą per pastaruosius mėnesius. Detaliau pristatėme tris iš naujausių mūsų akiratin pakliuvusių veikėjų: Prime Kerę, naująją (Prime?) Adą ir jos prižiūrėtoją Džei Rič. Taip pat prisiminėme liepos mėnesio interviu su Henku Džonsonu (pirma dalis ir antra dalis), kuriame buvo paliesta daug įdomių temų, tiek apie EXO5 įvykius praėjusių metų pabaigoje, tiek apie dabartinį visatų suartėjimą.

Tuo tarpu savaitės pabaiga netikėtai pažėrė pluoštą naujos informacijos.

Ketvirtadienį paskelbtas „Ingress: animacija“ anonsas. Kadangi manome, kad šio būsimo serialo autoriai yra taip pat įkvėpti XM, ar svečiai iš paralelinių visatų, kaip ir Felicija Haira-Ly ar Tomas Grynijas, tai šie kadrai leidžia atidžiau pažvelgti į kažkurią iš realybių, ir tuo pačiu šiek tiek daugiau suprasti apie savąją.

Penktadienį prasidėjo registracija į Recursion Prime anomalijų renginius. Pagaliau paaiškėjo anomalijos uždaviniai – surinkti Rekursijos artefaktus ir padėti Henkui Džonsonui išsaugoti prisiminimus per būsimą rekursiją.

Numatomuose anomalijos medaliuose – nauji veidai: P. A. Chapeau, R. Džarvis ir H. Džonsonas. Kaip matome iš iliustracijos, tai ne tie patys žmonės, kuriuos pažįstame jau daugelį metų. Labiausiai tikėtina, kad jie – iš Prime visatos. Taigi, klausimas apie galimybę padaryti kitus pasirinkimus, ir „pakeisti praeitį“ – kad ir ne sau, bet kitai savo versijai, kuriai toji praeitis dar neįvyko – kuris buvo užduotas „mūsų“ Henkui Džonsonui, tampa visai nebe teoriniu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *