XM sensityvūs (2/3)

Devros Bogdanovič įžanginė kalba Niantic projekto įvadiniame susitikime. Paskelbtas Investigate Prime puslapyje 2018-11-12. Tiesioginė nuoroda: https://ingress.com/sensitives/. Pirmos dalies vertimas.

Tekstas labai panašus į analogiško pasisakymo 1218 visatoje. Galima pasiklausyti įrašo.

Dokumento antros dalies vertimas:


Žinau, kad daugelis iš jūsų jau buvote instruktuoti dr. Oliverio Linton-Vulfo, bet tiems, kas dar nebuvo, dr. Oliveris Linton-Vulfas yra išskirtinės reputacijos mokslininkas ir inžinierius. Jam buvo pavesta mūsų atradimus paversti į kažką naudingo, iš XM teorijos padarant praktiką.

Neskaitant mokslininkų, šiame kambaryje su mumis yra žmonės, kurie buvo identifikuoti kaip „XM sensityvūs“, t.y. suderinti su XM energija. Greičiausiai pats garsiausias iš jų, arba, kaip kai kurie pasakytų, kontroversiškiausias, yra Rolandas Džarvis.

Skulptorius ir meno vunderkindas, R. Džarvis yra vienas iš labiausiai geidžiamų kūrėjų. Tarp jo užsakymų – meno instaliacijos viešosiose erdvėse visame pasaulyje. Jo menas nuolat parduodamas brangiau nei aš uždirbu per dešimtmetį. Klasikinių automobilių ir supermodelių kolekcionierius – žinau, kad jo indėlis praturtins Niantic projektą.

Daugumai iš mūsų drąsiai žengti į nežinomybę yra nauja, bet tik ne šiam Niantic komandos nariui. Henkas Džonsonas yra archeologas ir tyrinėtojas – manau, jis save vadina nuotykių ieškotoju – kuris yra atsakingas už kai kuriuos iš reikšmingiausių istorinių atradimų per pastarąjį dešimtmetį, atradimų, apie kuriuos jis pasakoja TV seriale „Klajoklis“. Taip pat jis yra buvęs specpajėgų karys, ir mes visi esame esame dėkingi už jūsų tarnybą, p. Džonsonai.

Sekantis mūsų komandos narys yra Steinas Laitmanas, save vadinantis kvantiniu teologu. Kaip aš tai suprantu, tai yra mokslo ir religijos samplaika, jau savaime žavinti koncepcija. Ponas Laitmanas mums pateikė vaizdo įrašų, kuriuose jis aiškina savo koncepciją, rinkinį, ir aš siūlau visiems rasti laiko juos panagrinėti. Įprastai šie įrašai prieinami tik jo pasekėjams už 1200 dolerių auką… taigi ačiū, p. Laitmanai.

Mistė Hana – svarbus rankų miklumo magijos autoritetas. Iliuzionistė, nuolat pasirodanti Las Vegase, Atlantik Sityje ir Niujorke. Jos kolegos iš „Magijos pilies“ Los Andžele nuolat ją mini kaip vieną iš geriausių mentalisčių. Kaip kartą pastebėjo Artūras Č. Klarkas, bet kokia pakankamai pažangi technologija yra neatskiriama nuo magijos. Panelės Hanos įžvalgos bus neįkainojama pagalba mums suprasti „magiją“ už Niantic mokslo.


Kalbant apie Prime ir 1218 teksto skirtumus, šį kartą jų dar mažiau. Įdomi detalė – panašu, kad Prime visatoje infliacija kokius dešimt kartų didesnė – 1218 Devra R. Džarvio darbų kainas lygina su savo metiniu (ne dešimtmečio) atlyginimu, o S. Laitmano įrašų rinkinys tekainuoja 99 dolerius. Vėlgi, Prime visatoje akcentai sudėlioti kitose vietose – minimas Henko „Klajoklis“, bet ne jo veikla Meksikoje, ar planetos karštuosiuose taškuose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *