Lapkričio 5 d. medžiaga

Investigate Prime puslapyje lapkričio 5 d. data (pradžioje buvo 2018-10-28, vėliau pakeista) buvo paskelbti aštuoni pranešimai. Juos lydi šie užrašai (vertimas):

NIA (žvalgybos agentūra – nuėjo į pogrindį penktajame dešimtmetyje) sukūrė Niantic projektą tirti XM (egzotiškąją materiją) ir sukūrė skenerį, kuris buvo nutekintas ir dabar užmaskuotas kaip žaidimas „Ingress“. Ingress nėra žaidimas! Du žmonės žuvo dėl nelaimingo atsitikimo tyrimo metu (Apreiškimo naktis)! XM yra visur aplinkui, veikia visą mūsų civilizaciją ir NIA viską bando nuslėpti! Mirtis, nutekinimą, viską. Reikia aiškintis toliau. Ir kas per velnias yra Dunraven. Ar jie susiję? Kas už jo slepiasi? Kas kandidatė?

Pranešimų vertimai:

Tiesos ieškotojas. P. A. Chapeau prisistatymas
Eureka
Triptikas
Pažinimo stiprinimas
Grėsmės ir galimybės
Dunraven projektas 001
Dominantys asmenys: Tycho
Pasakojimo valdymas

Kaip pirmam rinkiniui, medžiagos pasirinkimas įdomus. Jos daug, ji įvairi, mažai nuoseklumo. Matom dokumentus, bylojančius tiek apie Niantic projekto ištakas, tiek apie Apreiškimo naktį, tiek apie jos pasekmes, tame pačiame rinkinyje – taip pat ir Tycho, ir jo vizijos apie Henką Džonsoną. Tuo tarpu apie Dunraven informacijos labai mažai – nuoroda dar tik į pirmą vaizdo įrašą. Tuo tarpu mes tą dieną jau žiūrėjome trečią.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *