Tyrėjai

Tyrėjai

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9f3i/the_researchers/

Vertimas:

Niantic projektas įsikūrė slaptoje laboratorijoje po CERN hadronų greitintuvu Ženevoje, Šveicarijoje. Būtent čia XM dalelės buvo kiekybiškai įvertintos moksliniu požiūriu. Šiandien susipažinsime su tarpdisciplinine tyrimo komanda, kurią Ezekielis Kalvinas subūrė projektui.

Dr. Devra Bogdanovič buvo pagrindinė Niantic projekto tyrėja. Visą gyvenimą ji ieškojo įrodymų apie nežemiškus signalus… bet kai ji galiausiai rado signalą, jis sklido ne iš kosmoso, bet iš kažkur arčiau namų: iš XM portalų. Sekančiame įraše pateikiu Devros sveikinimo kalbą tyrimo komandai Niantic projekto įvadiniame susirinkime nuorašą.

Savo kalvoje Devra naudoja terminą „XM sensityvūs“.Visi gali būti įtakojami XM, bet tik retas žmogus yra XM sensityvus ir gali aptikti XM. Tai pat yra įrodymų, kad XM poveikis gali sustiprinti XM sensityvaus žmogaus natūralius gebėjimus, ir, kai kuriais atvejais, netgi suteikti jiems neįtikėtinų savybių, kurios galėtų būti vadinamos „supergaliomis“.

Kaip ten bebūtų, aš manau, kad visi pagrindiniai Niantic projekto tyrėjai buvo XM sensityvūs, ne tik keletas, kuriuos įvardino Devra. Taip pat manau, kad Zekas Kalvinas kažkokiu būdu iš anksto žinojo šį faktą apie tyrėjus, netgi anksčiau, negu jie patys tai suprato.

Sveiki prisijungę prie Niantic projekto

  

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9fok/welcome_to_the_niantic_project/

P. A. Chapeau dalinasi dokumentu, kuris buvo skelbtas 2018 lapkričio 12 d. Vertimą galima rasti čia: pirma dalis, antra dalis, trečia dalis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *