Glifų iššūkis: lemtis

Kovo mėnesio glifų iššūkyje – glifas „Lemtis“. Kas mėnesį vykstančiame konkurse Niantic Labs kviečia įvairiomis priemonėmis (pageidautina – XM jungčių ir laukų pagalba) kurti glifus ir dalintis jais socialiniuose tinkluose panaudojant saitažodį #GlyphChallenge. Penkiasdešimties atrinktų darbų autoriai gauna kodus daiktams. Šio mėnesio konkursas vyksta kovo 8-10 dienomis.

Ankstesnėse užduotyse buvo glifai:

Ankstesnių mėnesių glifų-nugalėtojų pavyzdžiai: „Liberate“ ir „Human“:

Glifas „Destiny“ (lemtis) žinomas nuo 2013 metų. Netrukus po „Laitmano dešifravimo“ Steinas Laitmanas savo G+ pradėjo skelbti naujas glifų interpretacijas. Vienoje iš pirmųjų, 2013 rugsėjo 14 d., buvo patektas ir „Destiny“ – vėlgi neturime konteksto, koiu būdu gautos šios interpretacijos, tačiau mokslininkas mini, kad jam padėjo diskusijos su Ingress agentais ir kitais glifų tyrinėtojais. Neilgai trukus, tų pačių metų lapkričio mėnesį, šis glifas pasirodė tarp skenerio avataro paveiksliukų pasirinkimų. 2014 metų pradžioje, per Recursion anomalijas, juo buvo pažymėtas antras artefaktas.

  

Taip pat šį glifą galima aptikti paslėptą komikso „Ingress: Origins“ puslapyje (komiksas išleistas 2015 metų spalį, o tų metų rugsėjo mėnesį paskiri puslapiai iš jo buvo skelbiami kaip anonsas. Šiame puslapyje vaizduojama scena kai, po pabėgimo iš CERN laboratorijos, Devra ir Džarvis įšoka į traukinį Ženevoje. Ar pastebėsite pasislėpusį „Destiny“?

 

Glifas yra apatinėje paveiksliuko dalyje, ant dešiniausio traukinio lango. O viršutinėje paveiksliuko dalyje irgi yra vienas glifas 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *