Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 3 dalis

Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 3 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9n09/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_3/

Vertimas:

Taigi, kaip mes gerai žinome, praėjus keliems metams po atsitikimo Afganistano anomalinėje zonoje, Zekas Kalvinas pritraukė Henką Džonsoną į Niantic projektą. Bet štai ko aš jums nepapasakojau iš pat pradžių: Henkas yra vienintelis projekto tyrėjas, nebuvęs Niantic projekto patalpose per Apreiškimo naktį!

2018 metų balandį Henkui buvo suteiktas leidimas išvykti filmuoti savo laidos „Klajokis“. Serija pavadinimu „Karalienės Šebos aukso kasyklos“ nuvedė jo komandą į seniai negyvenamas Kongo upės baseino teritorijas  Afrikoje. Henkas turėjo teoriją. Jis buvo tvirtai įsitikinęs, kad prarastose karalienės Šebos kasyklose buvo XM portalas. Tuo metu Henkas nebuvo tikras, ar portalai pritraukia žmones, ar atvirkščiai. Taigi, jis sugalvojo, kaip tą teoriją patikrinti. Jis nutarė, kad jei rastų senovinių statulų tokioje vietoje, kurioje yra daug XM, ir kuri šiuo metu negyvenama, tai jam daug ką paaiškintų.

Afrikoje Henkas susidūrė su žmogumi vardu Antuanas Smitas, privataus karinio rangovo „Strateginiai tyrimai“ samdinių būrio vadu. Galiausiai Henkui pavyko išnešti ne tik sveiką kailį, bet ir daugybę naujų žinių apie senovinius galios taškus.

Šios žinios nuvedė Henką į kitą „triušio olą“, kuri siejosi su vienu iš genialiausių kada nors gyvenusių karvedžių – Aleksandru Didžiuoju. Vaizdo įrašas, kuriuo dalinuosi sekančiame pranešime, yra ištrauka iš dar vienos „Klajoklio“ serijos. Tema? Pirminiai objektai.

Pirminiai objektai yra artefaktai, kurie kažkokiu būdu tapo prisotinti XM energijos. Kaip pamatysite vaizdo įraše, Henkas mano, kad Pirminių objektų įgijimas įkvėpė Aleksandro Makedoniečio invaziją į Aziją. Panašu, kad Pirminiai objektai yra neatsiejama gyvenimo ir atgimimo ciklo, vadinamo rekursija, dalis. Ir, nors jis to tuo metu ir nežinojo, pats Henkas vėliau tam tikra prasme atkartojo Aleksandro kelią.

Aleksandro Didžiojo pirminių artefaktų paieškos

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9nm0/alexander_the_greats_search_for_prime_objects/

P. A. Chapeau dalinasi „Klajoklio“ vaizdo įrašu, kurį Vendė matė trečiame seanse.

Vertimas:

Mokslas tik dabar pradeda atskleisti, kodėl kai kurios vietos turi mums ypatingą poveikį. Viena iš vyraujančių teorijų, kad šiose vietose yra portalai – paslaptingos kvantinės energijos, vadinamos egzotiškąja materija, arba XM, šaltinis. Yra įrodymų, kad egzotiškosios materijos sraute yra signalas, kuris veikė žmoniją per visą istoriją. Paklausite, kokių įrodymų? Pirminiai artefaktai – paslaptingi senoviniai objektai, persigėrę XM. O ką, jei pasakyčiau, kad tikrasis Aleksandro Didžiojo karinės kampanijos Azijoje tikslas buvo surasti šiuos artefaktus? Aleksandras Makedonietis žinomas kaip vienas iš sėkmingiausių kada nors gyvenusių karvedžių, bet kai kurie mokslininkai mano, kad jo tikrasis tikslas buvo surasti 21 pirminį artefaktą, objektus, kurie, pasak legendų, yra raktas į nemirtingumą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *