Darsana Prime antroji dalis

Po ilgos pertraukos tęsiame įrašų apie Ingress siužetą seriją. Šiandien – apie Darsana Prime, trečiosios iš Osirio sekos anomalijų, baigtį.

Darsana Prime antrosios dienos rezultatas

Kovo 23 dieną praėjo antroji Darsana Prime anomalijų dalis. Rezultatu 2:5 ją laimėjo Nušvitimo frakcija, kuri ir gavo antrąjį Darsanos lešį (pirmąjį lešį vasario 23 d. laimėjo Pasipriešinimas.

Darsanos lęšiai

Šiose anomalijose pirmą kartą viešumoje pasirodė dvi žymios Pasipriešinimo frakcijai priklausančios XM tyrėjos iš Prime visatos: Devra Bogdanovič ir Džahan.

https://www.instagram.com/p/BvWWURuDLzk/?utm_source=ig_web_copy_link

Devros biografinės kortelės vertimas

Devra Bogdanovič
Kvantinės biologijos specialistė

Devra Bogdanovič buvo Niantic projekto pagrindinė XM tyrėja. Visą gyvenimą Devra praleido ieškodama nežemiško intelekto buvimo įrodymų. Tačiau galiausiai radusi įrodymų apie Šeiperius, ji suprato, kokį pavojų jie kelia, ir prisijungė prie Pasipriešinimo. Per Apreiškimo nakties įvykius Ada padėjo Devrai ir Rolandui Džarviui pabėgti iš Niantic projekto patalpų. Ciuriche Džarvį nužudė NIA saugumo pajėgos, bet dr. Bogdanovič išvengė sulaikymo. Po apreiškimo nakties Ada tapo nevaldoma ir taip pat paspruko iš Niantic projekto patalpų. Po pabėgimo Devra tęsė savo XM tyrimus ir padėjo Adai įrengti nuotolinio stebėjimo patalpas Dunraven projektui. Devra ideologiškai pritaria Adai dėl būtinybės priešintis Šeiperių planams, tačiau nežinoma, ar ji padeda Adai laisva valia, ar jai daromas spaudimas.

Džahan

Džahan biografinės kortelės vertimas

Džahan
Biotechnologijų tyrėja

Džahan yra Antimagnus kulto, Pasipriešinimui pritariančių N’Zeer pasekėjų, lyderė. Džahan šeima šimtus metų kovoja su Azmačių klanu, kurie garbina Šeiperius, senus N’Zeer priešus. Azmačių agentai daugybę metų bandė iš žmonijos istorijos ištrinti visas užuominas apie N’Zeer ir sunaikinti jų pasekėjus džahanitus, tarp jų – Džahan motiną ir seserį. Džahan nori išsaugoti šeimos biblioteką su informacija apie N’Zeer , bei užtikrinti, kad žmonija pasiektų Darsanos tašką, pranašaujantį N’Zeer sugrįžimą.

Džahan gimė Indijoje, tačiau kadangi jos tėvo farmacijos įmonė turėjo interesų Valstijose, jos vaikystė prabėgo tarp Indijos ir Jungtinių Valstijų. Vienu metu ji dirbo kartu su Devra Bogdanovič, todėl manoma, kad Džahan padėjo Devrai verbuoti kandidatus Dunraven fondui. Džahan neseniai surado naują sąjungininką ir draugą – Henką Džonsoną. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *