S. Laitmano pranešimas

Rugpjūčio 28-30 dienomis per portalus gavome S. Laitmano pranešimą, kuris atėjo suskaidytas į 6 dalis. Pirma ir šešta pasirodė 28 dieną, antra ir penkta – 29 d., o likusios – 30 d. Greičiausiai tai vienas iš Devros žadėtų bandymų susisiekti, nors ir ne realiu laiku.

Agentai, mes darome didelius žingsnius link nuotolinio dalyvavimo technologijos (RPE – red.).
Asmeniškai manau, kad atsižvelgiant į tai, kas pastatyta ant kortos, rizika yra priimtinose ribose. Tačiau, turbūt, pagrindo būsimoms RPE operacijoms paruošimas bus vertas viso to laiko, kurį čia švaistome.
RPE veikia tik anomalijos metu, o pasekmės būti paliktam užsidarius anomalijos langui, gali būti katastrofiškos.
Po Myriad anomalijos skeneriuose gavome medijos objektą – šešiakampį failą, kuriame teigiama, kad Myriad buvo nugalėtas.
Jei tai girdite, mes norime, kad žinotumėte – ta žinia atėjo ne iš mūsų. Manau, kad tas pranešimas yra tikslus, tačiau šiuo metu nežinome jo šaltinio.
Nujaučiu, kad tas, kas siuntė šią žinutę, bando mums padėti. Stebėkite, ar neatsiras dar kažko panašaus, nes manau, kad tai dar ne pabaiga.

Dalys suklijuotos į vieną vaizdo įrašą (aprašyme – vertimas į rusų kalbą).

Laitmanas sėdi tame pačiame kambaryje, kaip Devra ankstesnėje transliacijoje. Šį kartą du mažesnieji ekranai tamsūs. Tuo tarpu didžiajame ekrane šalia žemės rutulio vaizdo matomos dalys paveiksliuko – Myriad su Nušvitimo ženklu – to paties, kurį P. A. Chapeau paskelbė po anomalijos, ir ne per seniausiai pakeitė.

Kuris „šešiakampis paveikslėlis“?

Neaišku, kokį šešiakampį paveikslėlį turi omenyje Laitmanas. Būtų logiška manyti, kad tą patį, kuris rodomas jam už nugaros, tačiau tas paveikslėlis atėjo ne iš skenerio, jį forume paskelbė P. A. Chapeau. Iš skenerio gavome kitą paveikslėlį, pavadintą „NIA Myriad anomalijos ataskaita“. Net jei Niantic projekto tyrėjai jos nerengė, tai nereiškia, kad to negalėjo padaryti likusi NIA dalis, su kuria jie dabar, būdami savo kišeninėje erdvėje, negali susisiekti. Tačiau tai galėjo padaryti ir bet kokia kita trečia šalis, turinti priėjimą prie portalų tinklo, pradedant Ada ir XM korporacijomis, ir baigiant egzogeninėmis būtybėmis, kurių įtaką mūsų pasauliui nori nutraukti Nemesis.

Sulipdyti medijų paveikslėliai

Medijų antraštiniai paveikslėliai yra kaip dėlionės dalys, kurios susideda į du vaizdus. Viename iš jų – didelės baltos raidės „RPE“, antrajame – paraštėje frazės „Aptiktas šešiakampis failas“ ir „Gal žinote šaltinį?“, bei dalis Myriad anomalijos ženkliuko. Atrodo, kad Niantic anomalinė zona šiek tiek nesinchronizuota su mūsų laiku. Mes jau atsisveikinome su Aurora, o jie vis dar užstrigę prie Myriad.

Ant abiejų vaizdų tarsi užklota šešiakampė gardelė. Panaši gardelė buvo matoma Prime skenerio pristatymo vaizdo įraše. Ten ji buvo žalios spalvos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *