Artėja Cassandra Prime antroji dalis

Jau šį šeštadienį, rugpjūčio 25 d., mūsų laukia Cassandra Prime anomalijų antroji dalis. Nepaisant pergalingo Pasipriešinimo pasirodymo Europoje liepos 28 d., pirmąją anomalijų dalį dviguba persvara laimėjo Apšviestieji, išsiverždami į priekį serijoje rezultatu 6:3. +Ingress skelbia, kad šiam anomalijų savaitgaliui NIA direktorius Henkas Džonsonas vyksta į Filadelfiją (JAV), o XM tyrėjai iš paralelinės, Prime, visatos, – Dr. Kerė Kempbel ir dr. Oliveris Linton-Vulfas, – atitinkamai į Lincą (Austrija) ir Singapūrą.

Žinomas blogeris P. A. Chapeau, pastaruoju metu pakeitęs įprastinį parašą „PAC“ į mįslingą „PACv1.0“, trumpam nutraukė kelis mėnesius trunkančią tylą ir paskelbė anomalijų duomenis. Šeštadienį frakcijos vėl išsidalins 9 taškus, kurie ir nulems serijos rezultatą. Frakcija, laimėjusi anomalijų seriją, gaus prieigą prie K. Kempbel tyrimo užrašų. XM specialistė įsitikinusi, kad jos surinkta medžiaga padės atremti pavojingą signalą, kurį gali sukelti neatsakingas XM naudojimas anomalijų metu.

Pasak paskelbto dokumento, artimiausiu metu gali būti pateikta daugiau užkoduotos informacijos, ne tik anomalijų vietose, bet ir kaip užduotys Tyrimo puslapyje. Yra nepatvirtintų pranešimų apie tai, kad duomenų apie anomalijas turi ir grupuotė Verum Inveniri.

Rugpjūčio 17 d. Henkas Džonsonas socialiniame tinkle Youtube išplatino kreipimąsi į K. Kempbel ir dr. O. Linton-Vulfą. Pranešime H. Džonsonas ragina K. Kempbel priimti Ingress agentų pagalbą anomalijų metu, o O. Linton-Vulfą perspėja nepasiduoti puikybei, kuri nuvedė į pražūtį jo pirmtaką mūsų visatoje.

Mūsų visatos Kerė Kempbel žuvo per Operation Cassandra anomalijas 2013 m. rugpjūtį, bandydama sustabdyti civilizacijos susinaikinimo signalą, o mūsų visatos Oliveris Linton-Vulfas pradingo po to, kai per Via Noir anomalijas 2016 m. lapkritį nesėkmingai bandė aktyvuoti įrenginį, vadinamą Tecthulhu. Ši liūdna istorija neprivalo pasikartoti. Tikėkimės, kad agentų veiksmai šį savaitgalį padės tai užtikrinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *