Glifų iššūkis: skrebutis

Glifas „Toast“

Balandžio mėnesio glifų iššūkio užduotyje: glifas-pokštas „Skrebutis“. Primename, kad kasmėnesiniame konkurse Niantic Labs kviečia įvairiomis priemonėmis (pageidautina – XM jungčių ir laukų pagalba) kurti glifus ir dalintis jais socialiniuose tinkluose panaudojant saitažodį #GlyphChallenge. Penkiasdešimties atrinktų darbų autoriai gauna kodus daiktams. Šio mėnesio konkursas vyksta balandžio 12-14 dienomis.

Ankstesnėse užduotyse buvo glifai:

Žemiau – praeito mėnesio glifų-nugalėtojų pavyzdžiai.

Glifų iššūkio „Lemtis“ nugalėtojai

Šiuo glifų iššūkiu Niantic Labs pratęsia savo balandžio pirmosios pokštą, kai Prime skenerio avataras pavirto pasvilusiu skrebučiu, o minėtasis glifas pasirodė kiekvienoje iš portalų gaunamoje sekoje.

Avataras-skrebutis Prime skeneryje

Glifas „Toast“ (skrebutis/skrudinti/paskrudintas) pačirškino naujų skenerio sekų: nuo seniai žinomų sekų transformacijų („see toast see future begin“, „advance civilization pursue toast path“, „capture toast defend toast courage“), iki visai naujų darinių („use toast gain mind potential“) ir humoristinių pareiškimų („toast nourish all human body“, „have toast body grow unbounded“). Kandidatas į favoritus, žinoma – „toast mind equals enlightenment“.

Pažymėtina, kad antraštinėje sekoje „you see toast notification“ (visas balandžio pirmosios skrebučių ciklas prasidėjo nuo aktyviojo pranešimo „This is a toast notification“ kovo 30 d.) glifas (message/data/signal) pirmą kartą Ingress istorijoje buvo panaudotas su interpretacija „notification“.

Aktyvusis pranešimas „This is a toast notification“

Vargu ar šio glifo pasirodymas turi kažkokių gilesnių sąsajų negu kai kurių Niantic Labs kūrybinės komandos narių pomėgis gerai pavalgyti (prisiminkime kad ir bendruomenės vadybininko E. Kriugo obsesiją lazanijai), tačiau jis priminė, kaip smarkiai žaidėjai yra pasiilgę naujų glifų ir jų sekų. Deja, kol naujienos ateis į šią sritį, teks tenkintis skrebučio trupiniais.

Seka „toast mind equals enlightenment“

Papildyta. Ir, žinoma, kaipgi be nepakartojamojo 1218 Henko Džonsono juokelių apie skrebučius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *