Aurora provokuoja

Prasidėjus glifų užduočiai, portalai ėmė duoti mediją su dar vienu Auroros vaizdo įrašu. Panašu, kad nepaisant to, kas nutiko Myriad, šis Nemesis narys mūsų rimtai nevertina ir yra įsitikinęs savo pergale.

Auroros vaizdo įrašas, 2019-08-15

Kaip ir praeitame vaizdo įraše Nemesis runos atlieka subtitrų funkciją. Vertimas (nuorašas ir glifų analizė – Essex grupės):

Mūsų Nemesis runos buvo sukurtos taip, kad būtų saugios nuo egzogeninės įtakos. Glifai yra mūsų priešų įrankis. Jie jau praeitis. Padėkite mums įvesti teisėtą žmonijos ateitį. Pasaulį, kuriame mes patys esame savo likimo kūrėjai. Arba priešinkitės mums ir leiskite egzogeninėms būtybėms nuvesti jus į žlugimą. Jums rinktis. Visa tai žaidimas. Ir tai vienintelis žaidimas, kuris turi reikšmės. Įsitikinkite, kad pasirinkote teisingą pusę.

Vaizdo įraše Aurora atrodo dar mažiau žmogiškas negu Myriad. Jo kūno beveik nesimato, vienintelės bent kiek aiškiau įžiūrimos detalės – balta kampuota kaukė ir pailgas pakabukas. Vaizdą dažnai užstoja kažkokie balti purslai.

Auroros pakabukas

Vaizdo įrašo pabaigoje matomas rankos siluetas, beje, ganėtinai žmogiškas, tačiau pirštų pozicija tokia, kad arba paveiksliukas rodomas apverstas, arba tai ne Auroros ranka.

Rankos siluetas įrašo pabaigoje

Taip pat, kaip ir ankstesniame vaizdo įraše kai kuriuose kadruose šmėkščioja lošimo kortos.

Kortų Auroros vaizdo įraše pavyzdys

Pavertus kortas į raides, gaunama sumaišyta frazė „Darsanos taškas atėmė viską iš regiono D“ (Darsana point took ir all from region d, „region“ galėtų būti ir „ignored“ anagrama). Nežinia, ką reiškia D, galbūt tai vis dar nepilna frazė, kaip kad ankstesniame įraše buvo tik dalis šios frazės.

2 thoughts on “Aurora provokuoja

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *