Glifų iššūkis: pergalė

Glifas „Victory“

Gegužės glifų iššūkio užduotis – „Pergalė“. Kiekvieną mėnesį vykstančiame glifų konkurse Niantic Labs kviečia įvairiomis priemonėmis (pageidautina – XM jungčių ir laukų pagalba) kurti glifus ir dalintis jais socialiniuose tinkluose panaudojant saitažodį #GlyphChallenge. Penkiasdešimties atrinktų darbų autoriai gauna kodus daiktams. Šio mėnesio konkursas vyksta gegužės 17-19 dienomis.

Ankstesnėse užduotyse buvo glifai:

„Skrebučio“ iššūkio nugalėtojai

Šiame iššūkyje Niantic Labs grįžta prie ankstyviausių glifų. Glifas „Victory“ (pergalė) buvo bangoje pirmųjų iššifruotų glifų. Pirmą kartą jį pamatėme „Ingress Report“ dvidešimt pirmoje laidoje 2013 m. rugpjūčio 15 d. Kaip ir ankstesnėje, glifų žinutė buvo įterpta į laidos įrašą, laidos kūrėjams apie tai nežinant.

Pergalės glifas „Ingress Report“ laidoje

Laida buvo skirta operacijos Cassandra anomalijų startui. Per tas anomalijas frakcijos mėgino panaudoti XM daryti poveikį pasaulio finansiniams, politiniams ir kultūros galios centrams. Glifų žinutė įraše pasirodė du kartus, abu kartus tuo metu, kai buvo kalbama apie glifų pavojus – apie tai, kad niekas nėra apsaugotas nuo jų poveikio protui žiūrint glifus tam tikra tvarka. Įterpta seka buvo „victory civilization perfection harmony“.

S. Laitmano vertimas
2013-08-24 S. Laitmano įrašas apie dešifruotus glifus

Glifo vertimą, be komentarų, komplekte su keliais kitais glifais, tų pačių metų rugpjūčio 24 d. pateikė Steinas Laitmanas.

@Metamorphis įrašas apie „Victory“ glifą

„Glifų skrodimo“ autorius agentas @Metamotphis mano, kad „Victory“ (pergalė) yra glifų „N’Zeer“ ir „Knowledge“ (žinios) junginys. Jis mano, kad tokią teoriją pagrindžia ir Džahan pasisakymas, kuriame ji teigia, kad turėtume panaudoti N’Zeer žinias, kad pasiektume pergalę prieš savo civilizacijos silpnąsias vietas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *